Zloženie- Magic lemon dr Gerard
3 lyžice cukru alebo medu
1/4 hrnčeka vody
1 balenie vanilkového pudingu
1/2 balíčka jedlej želatíny
jablková pena alebo džem
Príprava: vo vriacej vode rozpustite cukor alebo med. V osobitnom kastróliku uveďte do varu mlieko a rozpustite v ňom želatínu. Potom pridajte puding a dôkladne miešajte, aby nevznikli hrudky. Nechajte vychladnúť. Na plech (najlepšie obdĺžnikový) vyložený papierom na pečenie naukladajte sušienky, navlhčite ich pripraveným sirupom a zalejte pudingovou hmotou. Na približne 4 hodiny vložte do chladničky (kým nestuhne pudingová hmota). Pred podávaním potrite tenkou vrstvou peny alebo džemu.
Zloženie: 3-4 sušienky Magic Black
2 kopčeky vanilkovej zmrzliny
250ml mlieka
Príprava: zmrzlinu, 3 sušienky a mlieko zmiešajte v mixéri. Na dno pohára nasypeme rozdrobenú sušienku a zalejeme studeným kokteilom. :)
Zloženie: 200g čokolády Weinrich´s (mliečna/horká)
Orechové sušienky Dr Gerard
Príprava: Čokoládu roztopíme nad parou a pripravíme si nádobku s papierom na pečenie. Teplú čokoládu vylejeme do nádobky, navrch poukladáme sušienky a ľahko ich pritlačíme prstami aby sa potopili.
Čokoládu necháme vychladnúť, aby stuhla.
Kvalitnú čokoládu na tento recept nájdete na eshope www.pravacokolada.sk
Orechové sušienky nájdete na našom eshope :)
Dobrú chuť :)
Zloženie: sušienky "Chocobears" dr Gerard
200g hladkého tvarohu
2-3 lyžičky práškového cukru
40g masla
Príprava: Maslo vyšľaháme do peny, pridáme cukor a vymiešame. Pridáme tvaroh a spolu vyšľaháme. Zmes necháme vychladnúť, aby zhustla. Sušienky ukladáme macíkmi navrch vo forme trojuholníkov vyplnených sladkou plnkou. Pre lepšiu chuť môžte dať do stredu celý banán.
Dobrú chuť :)
Zloženie: KRÉM: 250g mascarpone
3 vajcia
2 lyžičky práškového cukru
štipka soli
Môžeme pridať: horké kakao
amaretto
šálku zaliatej instantnej kávy
marhuľovo-smotanové piškóty dr. Gerard
Príprava: Žĺtky oddelíme od bielkov. Bielky vyšľaháme so štipkou soli. Jemne vyšľaháme mascarpone. V ďalšej nádobe vymiešame žĺtky s cukrom, a pridáme mascarpone za stáleho miešania. Nakoniec opatrne pridáme vyšľahané bielka.
Do vychladnutej kávy môžeme pridať amaretto.
Do pripravenej nádoby ukladáme postupne: piškóty namočené v káve s amarettom, krém, štipku kakaa, znovu piškóty, krém, a nakoniec ozdobíme kakaom.
Dobrú chuť :)
Zloženie: 1kg jemného plnotučného tvarohu
1 šálka cukru
vanilkový cukor
2 nesladené vanilkové pudingy
1 šálka mlieka
4 vajcia
100g masla
maslové sušienky lístočky dr Gerard
PENA: 1 jahodové alebo pomarančové želé
2 lyžičky želatíny
1/2 rozmixovaných jahôd
300g gréckeho jogurtu
Príprava: V hrnci roztopíme maslo, pridáme cukor, vanilkový cukor, tvaroh, vajcia – PRIČOM CELÝ ČAS MIEŠAME! (V prípade, že Vám vzniknú hrčky, použite mixér). Do zmesi, ktorú stále varíme, nakoniec pridáme puding rozmiešaný v mlieku, tiež za stáleho miešania. Keď zmes opäť zovrie a začne hustnúť, odstavíme je ( dôkladne zhustne po vyhladnutí v chladničke!).
Plech vyložíme papierom, a poukladáme naň pomrvené sušienky. Ľahko vychladnutú zmes vylejeme na plech, a po vrchu posypeme pomrvenými sušienkami. Jemne zaťažíme.
Necháme vychladnúť.
PENA: Želé a 2 lyžičky želatíny rozpustíme podľa návodu, avšak zmenšíme množstvo vody o polovicu. Následne počkáme, kým vychladne.
Rozmixované jahody spojíme s jogurtom a pridáme vychladnutú, ale ešte tekutú želatínu. Všetko dobre vymiešame, vylejeme na vychladnutý dezert a odložíme na noc do chladničky.
Dobrú chuť.
Zloženie: sušienky Masterwafer Classic dr Gerard
175 g horkej čokolády
200 ml hustej smotany 36 %
50 g masla
HORKÉ KAKAO: 200 g horkej čokolády Weinrich´s
obľúbená posýpka
Príprava: Horkú čokoládu nalámte na malé kúsky a dajte do teplovzdornej misy. V kastróliku ohrievajte smotanu, kým sa neprevarí, a vlejte ju do misy s čokoládou. Dôkladne miešajte, kým sa čokoláda úplne nerozpustí, a odstavte na 15 minút.
Do čokoládovej hmoty potom pridajte maslo a dôkladne miešajte, aby vznikla hladká hmota. Ak má hmota príliš nízku teplotu a maslo sa nerozpúšťa, môžete ju ohriať vo vodnom kúpeli. Misku prikryte fóliou a vložte na zhruba 3 hodiny do chladničky. Keď hmota stuhne, pridajte nadrobené oplátky a jemne premiešajte špachtličkou. Lyžičkou rozdeľte hmotu na polovicu, uložte na plech vyložený papierom a schovajte do chladničky na 10 – 15 minút. Po uplynutí tejto doby vyberte, pováľajte v sypkom kakau a vytvarujte guľky. Bonbóny znovu odložte do chladničky na 10 – 15 minút. Vo vodnom kúpeli teraz rozpustite zvyšok čokolády a odstavte, aby čokoláda vychladla. Studené bonbóny máčajte v čokoláde a odkladajte na papier na pečenie, aby stuhli. Posypte obľúbenou posýpkou.
Čokoládu na tento recept nájdete na eshope www.pravacokolada.sk
Dobrú chuť :)
Zloženie: Masterpiece dr Gerard
dražé Maltikeks mliečne dr Gerard
smotanová zmrzlina
čokoládová zmrzlina
Príprava: Formu typu "srnčí chrbát" vyložte papierom na pečenie tak, aby papier vyčnieval ponad okraj. Na dno vysypte dražé Maltikeks Milk Chocolate dr Gerard.
Na dražé naukladajte vrstvu smotanovej a čokoládovej zmrzliny – musí byť mäkká, ale nie roztopená – taká, aby sa dala krájať (treba pracovať rýchlo, opakované rozmrazenie a zamrazenie sa neodporúča). Na záver vtlačte sušienky Masterpiece tak, aby vytvorili rovnú vrstvu. Na 2 – 3 hodiny dajte do mrazničky. Dezert vyberte z formy, nakrájajte na plátky a podávajte ozdobené zvyškom dražé a ovocím.
Dobrú chuť :)
Veľká spokojnosť Dodanie rýchle a super ceny.
Super.
obidve objednávky, boli rýchlo a kompletné doručene, aj doprava bola v poriadku