Temperovač čokolády EASY MELT je ideálny na rozpúšťanie čokolády, zdobenie koláčikov, výrobu cukroviniek, fondue a ďalších pochúťok.
Kapacita 900 g je ideálnou veľkosťou na čokoládové večierky a zábavu. Temperovač je dodávaný s vyberateľnou nerezovou nádobou, ktorú potrebujete na namáčanie a lahkú manipuláciu pri čistení. S prepínačom s dvojitou reguláciou teploty a výkonom poskytuje EASY MELT všetko, čo potrebujete na výrobu lahodných cukroviniek – a ľahko sa čistí.
Profesionálny temperovací stroj pre čokolády, polevy, omáčky... 1l nerezovou vyberateľnou nádobou. Nádoba je na dne a priečne sa zahrieva, aby bola zabezpečená rovnomerná teplota. Riadenie teploty s termostatom.
Ako používať temperovač čokolády:
1.Topenie
2. Chladenie
-pre viac lesklý povrch nechajte polevu vychladnúť na 26-28 stupňov pridaním zvyšných kúskov čokolády
-následne nechajte krátko zohriať čokoládu na požadovanú pracovnú teplotu - to je tajomstvo na výrobu profesionálnych čokoládových výrobkov - umenie temperovania čokolády
Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.
Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.
Veľká spokojnosť Dodanie rýchle a super ceny.
Super.
obidve objednávky, boli rýchlo a kompletné doručene, aj doprava bola v poriadku